Boka
Peter Wahlbeck

Peter Wahlbecks mångåriga rutin, men ändå ständiga utveckling gör att hans humor fungerar överallt. Han har uppträtt på allt från lokala pizzerior till ledningsgrupper i stora multinationella koncerner. Han har också blivit utsedd till Sveriges roligaste komiker vid flera tillfällen. Kontakta oss för att boka Peter Wahlbeck...
Boka Peter Wahlbeck här

Välkommen att boka Peter Wahlbeck hos oss

Han har arbetat som ståupp-komiker i 30 år, och har flera gånger blivit utsedd till Sveriges roligaste komiker. Senast 2009 blev han utsedd till Årets manliga komiker på Standup Galan. Peter Wahlbeck är landets roligaste komiker om man frågar Sveriges komiker. Besök gärna Peter på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

För Peter Wahlbeck är standup comedy bilder. Han målar med ord och gester och bygger sin humor på det ovanliga i vardagen. ”Namnet på en pizzeria”. ”Rika människors brist på fantasi”. ”Varför vägrar Motormännen vägrenskörning?” Ämnen som kan tyckas vara triviala, men som blir geniala när de granskas ur ett Wahlbeckskt perspektiv.

Peter Wahlbecks mångåriga rutin, men ändå ständiga utveckling gör att hans humor fungerar överallt. Han har uppträtt på allt från lokala pizzerior till ledningsgrupper i stora multinationella koncerner. Han rekommenderas av samtliga. Peter Wahlbeck är också den enda ståupparen som lämnar 100% pengarna tillbaka garanti vid minsta missnöje. Hälften så dyr – dubbelt så bra! Prova själv att boka Peter Wahlbeck!

Med en rutin som få ståupp-komiker har ge dig och dina gäster, eller din personal en stunds proffsig underhållning till festen eller middagen. Ståupp-komik är den perfekta avkopplingen på konferenser, kick-off eller säljmöten framför allt på dagtid.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Peter Wahlbeck till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Peter Wahlbeck?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner