Boka
Petrina Solange

Petrina Solange är en av Sveriges mest renodlade standup komiker känd för sin råa humor som levereras med bred skånska och skadeglatt leende. Hela tre gånger har Petrina blivit utsedd till Årets kvinnliga ståuppkomiker. Kontakta oss för att boka Petrina Solange...
Boka Petrina Solange här

Välkommen att boka Petrina Solange hos oss

Petrina Solange har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta standup komiker. Hon är flerfaldigt prisbelönt och har med sin smarta, råa och hjärtliga humor fått en hängiven publik över hela landet. Hela tre gånger har Petrina blivit utsedd till Årets kvinnliga ståuppkomiker. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Petrina Solange till ditt event.

Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Liksom detta, att bara stå tyst, länge och med ett flin titta på publiken som efter skämtets punchline antingen sätter skrattet i halsen eller ser ut som om de önskat att de hade kunnat sluta skratta. Petrina har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig.

Petrina Solange är en av Sveriges mest renodlade standup komiker känd för sin råa humor som levereras med bred skånska och skadeglatt leende. Inget för mesar. Besök gärna Petrina på YouTube, där finns det flera klipp med henne på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Petrina Solange till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Petrina Solange?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner