Boka
Robin Paulsson

Med sin skarpa replikförmåga och sitt lekfulla framträdande förmedlar han humor på sitt egna sätt. Genom åren har han etablerat sig som en av landets mest uppskattade komiker. Kontakta oss för att boka Robin Paulsson...
Boka Robin Paulsson här

Välkommen att boka Robin Paulsson hos oss

Han debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet. Om du vill ha en rutinerad komiker som alltid levererar vass humor, då ska du boka Robin Paulsson.

Under 16 säsonger var Robin programledare för sin egna talkshow Robins på SVT. Robin har också varit programledare för Melodifestivalen, Svenska Idrottsgalan och Fråga Lund. Genom åren har han etablerat sig som en av landets mest uppskattade komiker. Med sin skarpa replikförmåga och sitt lekfulla framträdande förmedlar han humor på sitt egna sätt. Besök gärna Robin på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Robin Paulsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Robin Paulsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner