Boka
Thomas Petersson

Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje. Thomas har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver. Kontakta oss för att boka Thomas Petersson...
Boka Thomas Petersson här

Välkommen att boka Thomas Petersson hos oss

En av landets populäraste och mest bokade komiker är hetare än någonsin. Thomas trettio år på scenen innefattar allt ifrån stand up, krogshower och teater-föreställningar till tv-program som Dobidoo, Time out, Så ska det låta, Bingolotto och Bäst i test. Om du vill höja temperaturen på ditt event så ska du utan tvekan boka Thomas Petersson. Besök gärna Thomas på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje. Thomas har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver! En kväll med Thomas Petersson på scenen blir garanterat ett lyckat event med skrattmuskler i eufori!

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Thomas Petersson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Thomas Petersson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner