Boka
Agneta Sjödin

Agneta Sjödin har en hög trovärdighet som programledare och konferencier, vilket skapar en trygghet för en produktion eller ett företagsevent. Alltid med ett leende och med sin varma karisma kan hon balansera mellan både allvarligare och underhållande programpunkter. Kontakta oss för att boka Agneta Sjödin...
Boka Agneta Sjödin här

Välkommen att boka Agneta Sjödin hos oss

Med rötterna i Hudiksvall via Stockholm slog Agneta Sjödin igenom redan 1991 som programledare i TV. Därefter har Agneta programlett otaliga TV-produktioner och vunnit hela svenska folkets hjärtan. Hon har verkat som konferencier på åtskilliga galor både på scen och i TV. Här ser du några av de klipp som finns på Agneta.

Agneta Sjödin har en hög trovärdighet som programledare och konferencier, vilket skapar en trygghet för en produktion eller ett företagsevent. Alltid med ett leende och med sin varma karisma kan hon balansera mellan både allvarligare och underhållande programpunkter. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Agneta Sjödin som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Agneta Sjödin till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Agneta Sjödin?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner