Boka
Anders Jansson

Anders är en mycket uppskattad konferencier med stor erfarenhet av att programleda olika event. Han har även medverkat i flera radio och TV-sammanhang genom sin karriär och programlett TV-program som ”Roliga Timmen” på SVT och ”Time Out” på TV4 samt Melodifestivalen på SVT. Kontakta oss för att boka Anders Jansson...
Boka Anders Jansson här

Välkommen att boka Anders Jansson hos oss

Anders Jansson är känd för det svenska folket för bl.a. sina populära karaktärer i humorprogrammet ”Hipp Hipp”. Där gjorde han bland annat de omtyckta figurerna Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”. 

Anders har också spelat det inte helt kompetenta kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i SVT-serien ”Starke Man” och wannabe-katoliken Jan Samuelsson bredvid Johan Glans i TV4:s ”Halvvägs Till Himlen”.

Anders startade sin komikerkarriär i sällskap med Johan Wester, som lundaspexare och de skrev flera nya spex och karnevaler. Duon bildade även, tillsammans med Claes Virdeborn, humorgruppen Vulkteatern 1996 och hade framgångar i Lund med flera föreställningar. Tillsammans med Johan Wester har Anders också gjort humorshowerna ”500” och ”Köp mjölk. Skriv bok”.

Han har även medverkat i flera radio och TV-sammanhang. 2005 var Anders Jansson programvärd för Sommar i P1 och 2014 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai. I etern har han gjort flera bejublade besök i ”Morgonpasset i P3” och i podden ”Nördigt”. 

Han har varit programledare för Fotbollsgalan i TV4 två gånger,”Roliga Timmen” på SVT och ”Time Out” på TV4. 2016 gjorde han SVT-serien ”Tiffany Persson Arbetstränar”, stod på scen med Robert Gustafsson i Oscars-revyn och hördes med Johan Wester i den egenproducerade podcasten ”Nyfikat”. 

De senaste åren har Anders varit högaktuell bl.a. som sommarproffset Kroyf i ”Lingonligan” på TV3, ”Bäst i test” på SVT och i Viasat Fotbolls nya fotbollsmagasin ”Mellan Raderna”. Besök gärna Anders på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Anders är en mycket uppskattad konferencier med stor erfarenhet av att programleda olika event. Genom att boka Anders Jansson som konferencier skapar man bästa förutsättningar för ett lyckat event.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Anders Jansson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Anders Jansson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner