Boka
Anders Ankan Johansson

Med sitt unika perspektiv och skarpa humor har Anders "Ankan" Johansson etablerat sig som en av våra mest folkkära TV-personligheter. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita Anders Ankan Johansson som konferencier till ditt event. Det är en roll han axlar med bravur.
Anlita Anders Ankan Johansson här

Välkommen att anlita Anders Ankan Johansson hos oss

Anders ”Ankan” Johansson är med sin karakteristiska östgötadialekt en rutinerad programledare, komiker, karismatisk tävlande i SVT:s ”På Spåret” och en folklig multihumorprofil av rang.

Med sitt unika perspektiv och skarpa humor har Anders ”Ankan” Johansson etablerat sig som en av våra mest folkkära TV-personligheter. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita Anders Ankan Johansson som konferencier till ditt event. Det är en roll han axlar med bravur.

Våren 2020 gjorde Ankan stor succé i tittarfavoriten ”Bäst i test” i SVT och i december 2020 spelade han Ragnar i Tomas Alfredsons långfilm ”Se upp för Jönssonligan”. Anders har i många år setts i en mängd tv-program, flera av dem har han själv regisserat och/eller skrivit manus till. 

Anders har bland annat medverkat i ”Parlamentet” i TV4, scenföreställningarna ”Fars lilla tös” och ”Sitcom – en tv-fri kväll”, julkalendern ”Skägget i brevlådan”, varit programledare för ”Djursjukhuset” i SVT, spelat huvudrollen som Stig-Helmer i musikalen ”Sällskapsresan” med mera. Besök gärna Anders på YouTube, där finns det flera klipp med honom på scen och i andra sammanhang.

Många känner till Anders ”Ankan” Johansson som den ena halvan av humorduon Anders och Måns (Nilsson). Tillsammans har de skapat en lång rad radio- och tv-serier såsom ”Anders och Måns”, ”Så funkar det” och ”Succéduon”, samt scenföreställningarna ”Primater med topplån” och ”Nu har vi väl trevligt?”. Hösten 2022 åkte Ankan ut på sin första soloshow ”Alla känner Ankan” som hade premiär i Ankans hemstad Malmö. 

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Anders Ankan Johansson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Anders Ankan Johansson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner