Boka
Ann Westin

Som konferencier är Ann oöverträffad. Med sin skarpa iakttagelseförmåga och snabba repliker, håller hon publiken engagerad och underhållen från början till slut. Hon skapar en atmosfär där alla känner sig inkluderade, värderade och underhållna. Kontakta oss för att anlita Ann Westin...
Anlita Ann Westin här

Välkommen att anlita Ann Westin hos oss

I över 25 år har Ann Westin roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars. Besök gärna Ann på YouTube för att inspireras.

När det gäller att kombinera humor med ämnen av djup och insikt, finns det få som gör det med samma skicklighet och hjärta som Ann Westin. Med en lång och framstående karriär som komiker, har Ann visat sig vara en av Sveriges mest älskade humorister. Hennes naturliga förmåga att koppla samman skratt med allvar gör henne unik och oumbärlig på scenen.

Ann har en sällsynt talang för att engagera sin publik, oavsett om det är genom ståuppkomik, föreläsningar eller som konferencier. Hon kombinerar skarpsinnig humor med äkta känslor och erfarenheter, vilket gör att hennes framträdanden alltid känns både aktuella och relevanta. Hon har en unik förmåga att skapa en omedelbar koppling till sin publik, och genom sina berättelser inspirerar hon åhörarna till skratt, reflektion och insikt.

Som konferencier är Ann oöverträffad. Med sin skarpa iakttagelseförmåga och snabba repliker, håller hon publiken engagerad och underhållen från början till slut. Hon skapar en atmosfär där alla känner sig inkluderade, värderade och underhållna. Om du vill ha en trygg, stabil och rolig konferencier till ditt event, då ska du anlita Ann Westin.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Ann Westin till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Ann Westin?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner