Boka
Babben Larsson

Babben Larsson är än idag en av landets mest populära programledare. Som konferencier bidrar hon med humor och snabba repliker. Hennes stora rutin gör henne till en trygg partner att luta sig emot. Kontakta oss för att anlita Babben Larsson...
Anlita Babben Larsson här

Välkommen att anlita Babben Larsson hos oss

Babben Larsson är en av Sveriges mest kända komiker och TV-profil. Med sin charmiga dialekt talar om viktiga frågor på ett så humoristiskt sätt att publiken viker sig av skratt.

”Jag växte upp på en svinfarm på Gotland. Sen började jag på Scenskolan i Stockholm. Och jag märkte fan ingen skillnad.”

Efter sin examen från Scenskolan i Stockholm medverkade Babben i teaterproduktioner i Sverige såväl som utomlands, och fick på 1980-talet sitt stora genombrott som stand up-komiker i det populära TV-programmet ”Släng dig i brunnen”. Därefter gjorde hon raketkarriär vilket ledde till stora framgångar.

Babben Larsson är än idag en av landets mest populära programledare. Under de senaste åren har ni sett henne i en mängd olika shower, filmer och program, så som Parlamentet, Babben & Co, Bäst i test, 2020 års julkalender Mirakel, som programledare för Kristallen och stand-up på Norra Brunn med mera. Här kan du se ett exempel på Babben i Parlamentet.

Både 2019 och 2020 belönades hennes TV-succé Bäst i test med det ärofyllda Kristallen-priset. Som konferencier bidrar hon med humor och snabba repliker. Hennes stora rutin gör henne till en trygg partner att luta sig emot. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita Babben Larsson som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Babben Larsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Babben Larsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner