Boka
David Batra

Förutom att vara en av landets roligaste komiker, kan han även fungera som moderator och konferencier. Han är rolig, påläst och helt fantastisk i den rollen. David har programlett några av SVTs mest framgångsrika program. Senaste åren har du sett honom i Världens sämsta indier, Hårt väder och Sov gott. Kontakta oss för att anlita David Batra...
Anlita David Batra här

Välkommen att anlita David Batra hos oss

David är en av landets absolut populäraste komiker. Det blir fruktansvärt roligt, det vet alla som sett honom. Han har skrivit och deltagit i ett flertal komediserier. Som standup komiker har David gjort långt över 1000 föreställningar. Han har även blivit utsedd till ”Årets manliga komiker”.

David har varit ute på ett flertalet soloturnéer och syns frekvent i TV-rutan som programledare, jurymedlem i Talang eller skådespelare. 2020 släpptes hans föreställning Elefanten i rummet som första svenska standup-special på Netflix.

David har programlett några av SVTs mest framgångsrika program. Senaste åren har du sett honom i Världens sämsta indier, Hårt väder och Sov gott. Besök gärna David på YouTube, där hittar du många bra klipp på hans framträdanden.

Förutom att vara en av landets roligaste komiker, kan han även fungera som moderator och konferencier. Han är rolig, påläst och helt fantastisk i den rollen. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita David Batra som konferencier till ditt event.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita David Batra till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka David Batra?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner