Boka
Jan Bylund

Hans förmåga att snabbt skapa en kontakt med åhörarna, liksom hans stora rutin och erfarenhet, gör att han alltid lyckas leverera precis det som gör det lilla extra. Som konferencier älskar han när han får hålla koll på den röda tråden, göra att ett plus ett blir tre och sedan knyta ihop hela säcken med förlösande skrattsalvor. Kontakta oss för att anlita Jan Bylund...
Anlita Jan Bylund här

Välkommen att anlita Jan Bylund hos oss

Att ha med Jan Bylund på ett arrangemang är som att ha köpt en lott där man redan på förhand vet att det är vinst. Noll procent oro och osäkerhet, hundra procent njutning och glädje! Jan är otroligt engagerad och mån om varenda kotte i publiken. 

Han har en närmast exakt fingertoppskänsla för hur han kan lyfta stämningen ytterligare och bidra just i stunden. Ibland handlar det om att publiken behöver ett asgarv, lite betänketid eller piggas upp genom någon form av interaktion. Oavsett är Janne mannen för jobbet! 

Hans förmåga att snabbt skapa en kontakt med åhörarna, liksom hans stora rutin och erfarenhet, gör att han alltid lyckas leverera precis det som gör det lilla extra.

Svenska folket känner väl till Jan Bylund som en av våra främsta stå upp-komiker. Vi har nog alla bjudits på skratt från denne man – från scen, på radio eller genom TV-rutan i program så som Bingolotto, Släng dig i brunnen och Söndagsöppet. På YouTube hittar du många bra klipp på Jans framträdanden.

Som konferencier älskar han när han får hålla koll på den röda tråden, göra att ett plus ett blir tre och sedan knyta ihop hela säcken med förlösande skrattsalvor. Du ska definitivt anlita Jan Bylund om du vill ha en konferencier som med humor och trygghet lotsar dig genom programmet.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Jan Bylund till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Jan Bylund?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner