Boka
Jesper Rönndahl

Jesper känner ni igen från program som Institutet i P3, Extra Extra i TV3, Svenska Nyheter på SVT och På Spåret i SVT, vilket han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016. Jesper som konferencier både charmar och underhåller. Kontakta oss för att anlita Jesper Rönndahl...
Anlita Jesper Rönndahl här

Välkommen att anlita Jesper Rönndahl hos oss

Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer –  Jesper är en riktig info-tainer! Jesper känner ni igen från program som Institutet i P3, TV3′s Extra Extra och På Spåret i SVT, vilket han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016.

2015 såg ni honom i sin slutsålda komiska föreställning ”Bildbevis” och under 2017 hade han premiär för sin nya föreställning vid namn ”Senaste nytt”. Besök gärna Jesper på YouTube, där hittar du många bra klipp på honom. Under 2018 och 2019 kunde ni se Jesper på SVT där han ledde satirprogrammet ”Svenska nyheter” som ska förklara varför saker är som de är och hur de borde vara, och där de skämtar om politik och även sådant man inte visste var politik.

Hösten 2021 och våren 2022 turnerade Jesper Sverige runt med sin helt nya föreställning ”Jesper Rönndahl Live!”.

Jesper som konferencier både charmar och underhåller. Genom att anlita Jesper Rönndahl som konferencier får du du både humor och intelligens.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Jesper Rönndahl till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Jesper Rönndahl?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner