Boka
Lasse Kronér

Lasse Kronér är en av de mest anlitade estradörerna på olika företagsevent och gör varje år mängder med jobb som moderator, konferencier och underhållare. Lasse besitter en rutin som är oslagbar, hans förmåga att hantera olika situationer gör honom fullständigt unik. Kontakta oss för att anlita Lasse Kronér...
Anlita Lasse Kronér här

Välkommen att anlita Lasse Kronér hos oss

Lasse är en av Sveriges populäraste programledare. Han blev känd som medlem i showgruppen Triple & Touch och som bl.a under några säsonger gjorde det populära programmet ”Musikjägarna” i SVT.

Sedan dess har Lasse radat upp succéer som bland annat programledare i SVT:s DooBiDoo, Smartare än en femteklassare och Årets sockerbagare. Besök gärna Lasse på YouTube, där finns det flera klipp med honom i olika sammanhang.

Lasses förmåga att blanda både sång, tal och finurligheter har gett honom en helt egen position bland svenska underhållare. Han är en älskad artist, sångare och som under åren medverkat i olika turnéer med bland annat Triple & Touch, DiggiLoo och julkonserter med bland annat Sanna Nielsen, Kalle Moraeus, Sissel för att nämna några. 

Lasse Kronér är en av de mest anlitade estradörerna på olika företagsevent och gör varje år mängder med jobb som moderator, konferencier och underhållare. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita Lasse Kronér som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Lasse Kronér till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Lasse Kronér?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner