Boka
Marika Carlsson

Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. Som konferencier är Marika rolig, sprudlande och trygg. Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Kontakta oss för att anlita Marika Carlsson...
Anlita Marika Carlsson här

Välkommen att anlita Marika Carlsson hos oss

Hon är en av de mest glittrande komikerna i dag, det går inte att värja sig för denna energiknippe som på scenen smittar med sin glädje och entusiasm. Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan och blev ”Årets talare” 2021 för My Speaker.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika TV-program. Hon har lett Melodifestivalen, tävlat i ”Bäst i test” och medverkat i Stjärnorna på slottet. Om du har missat hennes medverkan på TV kanske du har hört henne i radio P1, Vinterprat 2022 eller hennes Sommarprat 2012.

Som konferencier är Marika rolig, sprudlande och trygg. Vi kan varmt rekommendera dig att anlita Marika Carlsson som konferencier till ditt event. Här hittar du lite olika klipp på Marikas framträdanden.   

Marika är även skådespelerska och har medverkat i olika serier bla Julkalendern i SVT, 2020. Hon har både dansat och sjungit på Diggilooturnen, samt skrivit självbiografin ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har tre kritikerrosade soloshower bakom sig: ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015,  ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017.

Hennes senaste show heter: ”Smalast när man dör vinner”, som hade premiär hösten 2022 och hon avslutar nu turnén på Stadsteatern i dec 2023.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Marika Carlsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Marika Carlsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner