Boka
Tobias Persson

Vi har kunnat se Tobias Persson i TV-program som Stockholm Live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan och Snillen Snackar. Som konferencier är Tobias snabb i replikerna, spontan och underhållande. Gör som hundratals företag och kommuner gjort tidigare, anlita Tobias Persson som konferencier.
Anlita Tobias Persson här

Välkommen att anlita Tobias Persson hos oss

Tobias Persson är en av våra allra mest rutinerade komiker, och har bland annat fått utmärkelsen ”Årets manlige stand-up komiker” på Svenska Stand-up galan!

Som en av landets mest efterfrågade underhållare fyller Tobias regelbundet Sveriges största komediklubbar med skratt och publiken älskar hans energi, glimt i ögat och klockrena punchlines. Här kan du se några av Tobias scenframträdanden.

Vi har kunnat se Tobias Persson i TV-program som Stockholm Live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Snillen Snackar – för att nämna några. Han har även medverkat i olika reklamfilmer för exempelvis ÖoB och Findus, samt skrivit manus till produktioner som SNN och Time Out i TV4, och SVT:s Robins och Hårdvinklat. 

På företagsevent så som kick-offer och konferenser är Tobias ett strålande inslag med sin öppenhjärtiga och befriande humor – alltid rolig och med den där glimten i ögat, men aldrig plump eller under bältet.

Tobias Persson underhåller även på engelska, och är en mycket uppskattad komiker på Storbritanniens populäraste scener sedan över tio år tillbaka.

När han vann den prestigefyllda titeln ”Årets manlige stand-up komiker” löd motiveringen: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.”

Som konferencier är Tobias snabb i replikerna, spontan och underhållande. Gör som hundratals företag och kommuner gjort tidigare, anlita Tobias Persson som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att anlita Tobias Persson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Tobias Persson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner