Boka
Clara Henry

Clara har varit nominerad till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen. Som konferencier är Clara påläst och engagerad. Hon är flexibel och har lätt för att anpassa sig efter oförutsedda händelser. Trots sin unga ålder så agerar hon med lugn och trygghet i sin roll. Kontakta oss för att boka Clara Henry...
Boka Clara Henry här

Välkommen att boka Clara Henry hos oss

För Clara startade allting med hennes videoblogg på youtube, vilket ledde till jobb som programledare för bland annat Melodifestivalen 2017. Vilket nominerad henne till årets kvinnliga programledare i TV-priset Kristallen samma år. 

Dessutom har hon programlett gissningsprogrammet ”Vem kan vad” och tv-sända galorna Guldtuben-galan 2017 och Världens Barn-galan 2019 (alla på SVT). Clara har även varit deltagare i ”Bäst i test”, där hon vann sin säsong, och ”Alla mot alla” där hon tävlade med Anders Jansson våren 2022.

Clara är dessutom van radiopratare i P3 och under sommaren 2015 var hon värd i ”Sommar i P1”. Besök gärna Clara på YouTube, där hittar du flera klipp med henne i rollen som programledare.

2020 var Clara Henry finalist i realitytävlingen ”Robinson 2020” där hon slutade på en andraplats. Hon har varit SVTs flygande reporter för Vasaloppet två år i rad ( 2020, 2022 ), och 2021 sändes programmet ”Du Clarar mer än du tror” (SVT) där Clara fick anta fyra mäktiga utmaningar när hon testade extremsporter. 

Som konferencier är Clara påläst och engagerad. Hon är flexibel och har lätt för att anpassa sig efter oförutsedda händelser. Trots sin unga ålder så agerar hon med lugn och trygghet i sin roll. Du ska definitivt boka Clara Henry om du vill ha en konferencier som levererar hela vägen.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Clara Henry till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Clara Henry?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner