Boka
David Hellenius

David är en enormt uppskattad programledare och TV-personlighet, med framgångar som Idol, Let’s Dance och Hellenius Hörna som några exempel. Som konferencier startar och leder han ert arrangemang med trygghet och skicklighet. Kontakta oss för att boka David Hellenius...
Boka David Hellenius här

Välkommen att boka David Hellenius hos oss

En mer folkkär person än David Hellenius får man leta efter, varför en närmare presentation är på gränsen till överflödig. Nog vet du redan att David är en enormt uppskattad programledare och TV-personlighet, med framgångar som Idol, Let’s Dance och Hellenius Hörna som några exempel bland många. 

Han har sommarpratat, medverkat i flera filmer och vunnit TV-priset Kristallen för ”Årets manliga programledare” vid så många år som 2010, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 och 2020. 2016-2019 var David aktuell med sin humorserie Finaste Familjen, som drev med sociala medier-hetsen och jakten på att vara perfekt. Numera leder David underhållningsprogrammet ”Masked Singer Sverige” på TV4.

Han fick sitt genombrott i kultförklarade humorprogrammet Pyjamas på Z-TV tillsammans med Peter Magnusson. David hade efter det en enorm framgång under flera år med det populära humorprogrammet Hey Baberiba tillsammans med just Peter Magnusson och Christine Meltzer. Kolla gärna i dem på YouTube.

Utöver sin TV-karriär är David Hellenius en otroligt uppskattad moderator och konferencier, som alltid tar sig an sitt uppdrag med största engagemang. Tack vare sin stora erfarenhet och vana som programledare är han extremt proffsig och duktig på att lyfta fram den röda tråden, se till så att tidsschemat hålls och allting klaffar, samt på ett avslappnat, underhållande och energifyllt sätt hålla ihop helheten.

Som konferencier startar och leder han ert arrangemang till oanade höjder. Att boka David Hellenius som konferencier är som att ta ditt event till en helt annan dimension.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka David Hellenius till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka David Hellenius?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner