Boka
David Sundin

Som programledare, konferencier och moderator är David väldigt uppskattad. Han har lett event, galor och program för bland annat Bonnier, Arlanda, Nöjesguiden, Guldägget, Riagalan, Kanal 5, Sveriges Radio och SVT. David utsågs till ”Årets manliga programledare ” på Kristallengalan 2020. Kontakta oss för att boka David Sundin...
Boka David Sundin här

Välkommen att boka David Sundin hos oss

David Sundin är ståupparen, programledaren, manusförfattaren, skådespelaren och komikern som har haft ett finger med i spelet många av Sveriges mest populära TV- och scenproduktioner.

2020 blev ett stort år för David Sundin. Han var programledare för Melodifestivalen och var med i en ny säsong av tv-succén Bäst i test. Dessutom blev det långfilmspremiär i Tomas Alfredsons film Se upp för Jönssonligan där han spelade rollen som Harry. På hösten släppte han även sin första barnbok Boken som inte ville bli läst. Nu är han aktuell med ljudboken Ljudboken som aldrig ville ta slut. 

David har även synts i TV-produktioner såsom ”Inte OK”, ”Barncancergalan – Det svenska humorpriset” och ”Tror du jag ljuger?”. Kolla gärna in hans framträdanden på YouTube.

David har jobbat med humor länge, t.ex. med Killinggängets ”Spermaharen”, Alex & Sigges sketcher samt inslag till TV-program som ”Grammisgalan”, ”Hasselhoff – En svensk talkshow” och ”Roast på Berns”. Utöver detta är han en hyllad manusförfattare som skrivit manus till bl.a. ”Melodifestivalen”, ”Humorgalan”, ”Welcome to Sweden”, ”Världens Barn” och ”ELLE-galan”.

Som programledare, konferencier och moderator är David väldigt uppskattad. Han har lett event, galor och program för bland annat Bonnier, Arlanda, Nöjesguiden, Guldägget, Riagalan, Kanal 5, Sveriges Radio och SVT. David utsågs till ”Årets manliga programledare ” på Kristallengalan 2020. Du ska definitivt boka David Sundin som konferencier om ditt event behöver ledas av ett proffs.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka David Sundin till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka David Sundin?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner