Boka
Elaine Eksvärd

2016 utsågs Elaine till ”Årets kvinnliga talare”, och hon uppmärksammas ofta för sitt fokus på modern retorik, från talarstolen till folks vardag. Som konferencier är hon skärpt, vältaligt och flexibel. Med sin förmåga att läsa av situationer och människor är hon en garant för ett lyckat event. Kontakta oss för att boka Elaine Eksvärd...
Boka Elaine Eksvärd här

Välkommen att boka Elaine Eksvärd hos oss

Elaine Eksvärd är en av landets mest efterfrågade retoriker och föreläsare. Hon är expert på att förmedla verktyg som får folk att lyssna, komma ihåg det som sägs och att dessutom vilja höra mer. 

Genom att förbättra och justera ert kroppsspråk, röstläge, mimik, minnesteknik och ordval bygger ni en stark och hållbar kommunikation. På YouTube hittar du många bra klipp hennes arbete.

Elaine Eksvärd har föreläst i sammanhang med bl.a. Tony Blair, Göran Persson och Fredrik Skavlan, och under valet 2010 och 2014 såväl som de amerikanska valen 2008 och 2012 var hos retorikexpert för både SVT och Aftonbladet.

Hon är författare till ett flertal böcker, däribland bästsäljarna ”Härskarteknik – Den fula vägen till makt” och ”Snacka Snyggt – Modern Retorik”, där hon med humor och värme delar med sig av det som en stor andel av befolkningen upplever som mycket skrämmande – att tala inför andra och hantera besvärliga typer snyggt.

År 2016 utsågs Elaine till ”Årets kvinnliga talare”, och hon uppmärksammas ofta för sitt fokus på modern retorik – från talarstolen till folks vardag – vilket gjort den antika konsten mer lättillgänglig.

Som konferencier är hon skärpt, vältaligt och flexibel. Med sin förmåga att läsa av situationer och människor är hon en garant för ett lyckat event. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Elaine Eksvärd som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Elaine Eksvärd till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Elaine Eksvärd?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner