Boka
Ellinor Persson

Ellinor Persson är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Oavsett sammanhang, eller ämne på debatten så lotsar Ellinor med säker hand. Kontakta oss för att boka Ellinor Persson...
Boka Ellinor Persson här

Välkommen att boka Ellinor Persson hos oss

Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna ”På spåret” inte mindre än två gånger (2004 & 2013).

Ellinor har över tusen direktsändningar i radio och TV bakom sig. Hon började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som ”Vi i femman”, ”Sommarlov”, ”Kosmopol” och ”Zapp”. Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

Ellinor Persson är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Oavsett sammanhang, ämne på debatten eller vilket ”topic” ett seminarium eller ett runda-bord-samtal än har, så lotsar Ellinor med säker hand. Här kan du se henne i rollen som konferencier.

Ellinor är skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Hon hittar gärna udda ingångar på intervjuer och har en enorm förmåga att få människor att slappna av och öppna upp sig. Om du vill ha ett riktigt proffs bakom spakarna så ska du boka Ellinor Persson.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Ellinor Persson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Ellinor Persson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner