Boka
Fredrik Lindström

Fredrik har fått mängder av priser och utmärkelser genom åren så som årets manliga TV-personlighet, Stora Journalistpriset och TV-priset Kristallen. Som konferencier är han fullständigt unik. Med sin skarpa iakttagelseförmåga och snabba repliker, håller han publiken engagerad och underhållen från början till slut. Kontakta oss för att boka Fredrik Lindström...
Boka Fredrik Lindström här

Välkommen att boka Fredrik Lindström hos oss

Fredrik Lindström har blivit en av landets mest populära personer tack vare sitt sätt att blanda underhållning med folkbildning i sina böcker, föreställningar, TV-program och sommarprat. 

Fredriks utläggningar om språket, vårt land, vart resorna går i ”På Spåret” och om allt annat mellan himmel och jord är alltid lika träffande, alltid lika engagerande och alltid med en stor nypa humor. Kolla gärna in honom på YouTube.

Fredrik, som egentligen är språkhistoriker, startade sin humorkarriär som busringare i ”Hassan”. Han har skrivit ett tiotal böcker – såväl skönlitteratur som populärvetenskap – regisserat två långfilmer och gjort mängder av hyllade TV-program så som ”Värsta språket”, ”Världens modernaste land”, ”Tänk om”, ”Svenska dialektmysterier”. Men för den allra bredaste publiken är han dock mest känd för sin roll som domare i SVT:s omåttligt populära långkörare ”På Spåret”.

Fredrik har fått mängder av priser och utmärkelser genom åren så som årets manliga TV-personlighet, Tage Danielsson-priset, Grammis, Karamelodiktstipendiet, Stora Journalistpriset, Natur & Kulturs kulturpris och TV-priset Kristallen.

Som konferencier är han fullständigt unik. Med sin skarpa iakttagelseförmåga och snabba repliker, håller han publiken engagerad och underhållen från början till slut. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Fredrik Lindström som konferencier till ditt event.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Fredrik Lindström till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Fredrik Lindström?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner