Boka
Henrik Hjelt

Henrik har medverkat i succéprogram så som Parlamentet, Time Out och Playa del Sol. Som konferencier och företagsunderhållare strävar Henrik efter att alltid bidra med något utöver att enbart leda programmet. Med sin juridiska bakgrund analyserar han frågor som kan uppkomma under arrangemangets gång. Kontakta oss för att boka Henrik Hjelt...
Boka Henrik Hjelt här

Välkommen att boka Henrik Hjelt hos oss

Henrik är en av Sveriges allra mest älskade komiker och skådespelare! Genom att boka Henrik Hjelt som moderator eller konferencier får du garanterad guldkant på ditt arrangemang.

Henrik har medverkat i succéprogram så som Parlamentet, Time Out och Playa del Sol. Han har även medverkat i bl.a. Klassfesten, Pappa Polis och julkalendern Håkan Bråkan, samt turnerat landet runt med den komiska monologen Pappan. Besök gärna Henrik på YouTube, där hittar flera klipp på hans framträdanden.

Utöver sin karriär inom showbiz är Henrik utbildad jurist och reservofficer, något han har stor nytta av i sina minst sagt humoristiska, specialskrivna upplägg för företag och vid konferencieruppdrag. Med stor precision, träffsäker humor och självklar improvisation driver han ert program framåt!

Henrik Hjelt är även en mycket uppskattad föreläsare som bjuder på stor inspiration när han talar om konsten att gå sin egen väg samt hur nyttjar sin kreativitet och kompetens till fullo. I föreläsningen ”Om och omvägar” pratar han bl.a. om relationer och om vikten av att ha en riktning i livet.

Som konferencier och företagsunderhållare strävar Henrik efter att alltid bidra med något utöver att enbart leda programmet. Med sin juridiska bakgrund analyserar och frågar han efter att få klarhet i de frågor som kan uppkomma under arrangemangets gång.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Henrik Hjelt till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Henrik Hjelt?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner