Boka
Johan Wester

Förutom att vara en särdeles skicklig konferencier är Johan även komiker, entreprenör och programledare. Hans skarpa intellekt, oemotståndliga humor och stora hjärta utgör den perfekta blandningen för att leda alla möjliga typer av arrangemang och event. Kontakta oss för att boka Johan Wester...
Boka Johan Wester här

Välkommen att boka Johan Wester hos oss

Johan Wester har en oslagbar kvickhet och närvaro som konferencier. Hans skarpa intellekt, oemotståndliga humor och stora hjärta utgör den perfekta blandningen för att leda alla möjliga typer av arrangemang och event. 

Han får folk att ge det där lilla extra och bjuda på sig själva. Han är 100% trygg och proffsig i sin roll och särskilt skicklig på att knyta knutar mellan olika trådar, för att skapa en sammanvävd helhet. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Johan Wester till ditt event.

Förutom att vara en särdeles skicklig konferencier är Johan även komiker, entreprenör och programledare. Han slog igenom på bred front, tillsammans med parhästen Anders Jansson, med humorserien Hipp Hipp! Här hittar du några klipp från programmet.

Johan Wester och Anders Jansson samarbetade redan under högstadiet och skrev och uppförde sketcher och revyer. Sedermera fortsatte duon att skriva och framföra lundaspex, bland annat Peter den Store och Montezuma.

Utöver ett gediget CV från livescenerna har Johan Wester också varit programledare för flera populära TV-program, såsom Intresseklubben, och kan även stoltsera med att vara flerfaldig vinnare av frågeprogrammet På Spåret.

När Johan inte har strålkastarna på sig jobbar han på produktionsbolaget Anagram, där han är grundare och delägare. Johan står bakom en lång rad kritikerrosade manus, både för TV, film och scenproduktioner. Han är också initiativtagare till flera olika events, bl.a. Lund Comedy Festival.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Johan Wester till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Johan Wester?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner