Boka
John Houdi

John driver frågorna och presenterar talare och håller tidsschemat. Intervjuar på sitt oefterhärmliga sätt och, där det passar, illustrerar visuellt och underhållande det man pratar om. Tänk dig ett event som aldrig tappar farten eller energin. Kontakta oss för att boka John Houdi...
Boka John Houdi här

Välkommen att boka John Houdi hos oss

John Houdi är underhållare i världsklass som levererar unika koncept fyllda med humor och magi som garanterat gör ert event till succé! Han benämner sin show Magic Comedy och för den har han fått flera priser både i Sverige och internationellt.

John kan även verka som moderator eller konferencier på ditt event. Tänk dig en heldag som aldrig tappar farten eller energin. John driver frågorna och presenterar talare och håller tidsschemat. Intervjuar på sitt oefterhärmliga sätt och, där det passar, illustrerar visuellt och underhållande det man pratar om. 

John är ett utmärkt inslag på konferensen, kick-offen eller liknande. En show i föredragsstil där er verksamhet för dagen automatiskt vävs in i föreställningen. Oerhört uppskattat avbrott i en konferens och blir en vitamininjektion. Besök gärna John på YouTube, där hittar du flera klipp med honom i olika sammanhang.

John Houdi levererar träffsäker underhållning till er oavsett om det är fysiskt för det lilla sällskapet, det digitala mötet eller en hybridlösning där han bjuder på humor- och magi för delar av organisationen fysiskt och sedan streamar till övriga. Du ska definitivt boka John Houdi om du vill ha en konferencier utöver det vanliga.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka John Houdi till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka John Houdi?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner