Boka
Karin Adelsköld

Karin är en skicklig konferencier som är påläst och mångsidig. Som om inte detta vore nog har Karin även blivit utsedd till Årets kvinnliga komiker. Hon vet precis hur man på bästa sätt använder humor för att få fram ett budskap. Kontakta oss för att boka Karin Adelsköld...
Boka Karin Adelsköld här

Välkommen att boka Karin Adelsköld hos oss

Karin Adelsköld en mångsysslare av rang: komiker, teknikjournalist, författare, entreprenör och dessutom en av Sveriges mest populära föreläsare. Hon har fått pris för sina framgångsrika bloggar, drivit företag, skrivit böcker och turnerat som stand up-komiker. Som om inte detta vore nog har Karin även blivit utsedd till Årets kvinnliga komiker, Sveriges mest kreativa på webben samt till Hedersdoktor.

Karin är utbildad kulturvetare med mångårig erfarenhet av mediebranschen. Hon har bl.a. varit producent och programledare i Sveriges Radio, PR-konsult i Agency och flitigt bokad komiker, föreläsare, författare och bloggare i eget företag.

Hon har uppmärksammats som en stark och viktig röst inom kreativitet, teknik och jämställdhet. Hon har varit Tillväxtverkets ambassadör för kvinnors företagande, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet samt den prisbelönta teknikbloggen ”Lilla Gumman”.

År 2011 utsågs Karin Adelsköld till Årets kvinnliga komiker. Här hittar du videoklipp på hennes framträdanden. Året därpå blev hon Sveriges mest kreativa på webben. 2017 fick hon den prestigefyllda utmärkelsen Hedersdoktor vid Lunds tekniska högskola tack vare sitt arbete med att göra teknik intressant och lättillgängligt för en bredare publik. 

Karin är en skicklig konferencier som är påläst och mångsidig. Hon vet precis hur man på bästa sätt använder humor för att få fram ett budskap. Du ska definitivt boka Karin Adelsköld om du vill ha en trygg kapten som styr skutan.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Karin Adelsköld till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Karin Adelsköld?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner