Boka
Kattis Ahlström

Kattis har över 30 års erfarenhet av att möta människor som intervjuare och programledare i tv. Som konferencier har hon en överlägsen erfarenhet och rutin. Hon är engagerad, proffsig, trygg och ger ditt arrangemang det där lilla extra som gör den stora skillnaden. Kontakta oss för att boka Kattis Ahlström...
Boka Kattis Ahlström här

Välkommen att boka Kattis Ahlström hos oss

Kattis Ahlström är journalist och en av våra mest folkkära och uppskattade radio- och TV-personligheter. Hon har bl.a. varit program­ledare för Nyhetsmorgon, Uppdrag granskning och Melodi­festivalen. År 2005 tilldelades hon TV-priset ”Kristallen” för Årets Kvinnliga Programledare, och 2018 blev hon utsedd till julvärd i SVT. Dessutom har Kattis ett stort socialt engagemang och har bl.a. varit generalsekreterare på BRIS.

Med sina rika erfarenheter, stora rutin och varma personlighet är Kattis den ultimata moderatorn, konferencieren eller debattledaren. Genom att blanda allvar och humor på ett träffsäkert sätt lyckas hon charmera all slags publik. Hon är engagerad, proffsig, trygg och ger ditt arrangemang det där lilla extra som gör den stora skillnaden. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Kattis Ahlström till ditt event.

Kattis är också en uppskattad föreläsare som bjuder generöst och inlevelsefullt på sina klokheter och lärdomar. Hon gör såväl kortare föreläsningar som hela utbildningsdagar och brinner för att sprida kunskap och inspirera, oavsett format. Kattis uppskattas särskilt som föreläsare på teman som kommunikation, medieträning, samt konsten att tala, presentera och framföra ditt budskap.

Kattis har över 30 års erfarenhet av att möta människor som intervjuare och programledare i tv och har även varit generalsekreterare på BRIS. Som konferencier har hon en överlägsen erfarenhet och rutin. Här kan du se videoklipp på Kattis i rollen som programledare.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Kattis Ahlström till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Kattis Ahlström?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner