Boka
Kristin Kaspersen

Kristin är även en flitigt anlitad konferencier och moderator som ofta bokas till företagsevent och andra arrangemang. Hon kännetecknas för sin ödmjukhet, värme och att alltid leverera  med stor professionalism. Kontakta oss för att boka Kristin Kaspersen...
Boka Kristin Kaspersen här

Välkommen att boka Kristin Kaspersen hos oss

Kristin Kaspersen gjorde ett starkt intryck på sina tv-tittare och fick som yngsta person någonsin ta emot Hylandpriset för ”Sveriges mest populära tv-personlighet”. Hon har även fått Aftonbladets tv-pris för ”Sveriges mest populära kvinnliga programledare”. 

Kristin har medverkat i allt från Melodifestivalen till Nyhetsmorgon. Vid sidan av sina programledaruppdrag har hon studerat journalistik på Poppius journalistskola samt engelska vid Stockholms universitet.

Kristin är även en flitigt anlitad konferencier och moderator som ofta bokas till företagsevent och andra arrangemang. Hon kännetecknas för sin ödmjukhet, värme och att alltid leverera  med stor professionalism. Om du vill ha en stabil konferencier till ditt event ska du boka Kristin Kaspersen.

Förutom detta är Kristin ambassadör för Cancerrehabfonden, arbetar som ledare och föreläsare på träningsresor samt byggt en app för att lättare organisera vardagen och göra den lite roligare.

Hösten 2020 lanserade Kristin den hyllade podcasten ”Nyfiken på” där hon möter personer, både kända och okända, för samtal om bl.a. drivkrafter, livserfarenheter och hälsa. Du hittar podden här.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Kristin Kaspersen till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Kristin Kaspersen?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner