Boka
Mark Levengood

I Mark får du en oerhört inkännande och rutinerad konferencier. Han är en ofantligt folkkär och uppskattad programledare. Som konferencier trivs han i såväl stora stora internationella kongresser som mindre konferenser. Kontakta oss för att boka Mark Levengood...
Boka Mark Levengood här

Välkommen att boka Mark Levengood hos oss

Mark Levengood är en ofantligt folkkär och uppskattad programledare, författare, föreläsare och Unicef-ambassadör. Mycket av Marks arbete inom TV, radio, scen och böcker handlar just om vilka möjligheter vi har att förändras som vuxna individer och hur viktigt det är att den processen sker.

Mark är en man som uppskattar livet och som anstränger sig för att leva det fullt ut och förverkliga sina drömmar. Enligt Mark är prestige och omgivningens förväntningar det som begränsar oss från att göra det vi egentligen vill. Om du vill se rörligt material på Marks framträdande så kan du göra det här.

I Mark får du en oerhört inkännande och rutinerad konferencier. Han trivs i både stora och små sammanhang och arbetar med såväl stora internationella kongresser som mindre konferenser. Att boka Mark Levengood som konferencier är alltid ett utmärkt val.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Mark Levengood till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Mark Levengood?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner