Boka
Pär Lernström

Med sin stora charm och professionalism är Pär en efterfrågad moderator och konferencier. Genom åren agerat moderator och konferencier på ett flertal stora galor, så som ”100 mäktigaste inom modevärlden”, Veckorevyns Blogg awards, Radiogalan med flera. Kontakta oss för att boka Pär Lernström...
Boka Pär Lernström här

Välkommen att boka Pär Lernström hos oss

Pär Lernström är en av Sveriges mest populära och rutinerade programledare, moderatorer och konferencierer. Han debuterade som programledare 2001 och har sedan dess programlett bl.a. Idol, Kockarnas kamp, Ballar av Stål, Parlamentet och Talang. Här kan du se ett urval av allt han gjort genom åren.

2018 belönades Idol med det prestigefulla TV-priset Kristallen i kategorin ”Årets underhållning”, vilket Pär Lernström var programledare för. Sedan 2012 leder han även programmet Kockarnas Kamp som vann en Kristall som ”Årets dokusåpa” år 2019. I radio har Pär arbetat på både P3 och Mix Megapol.

Pär Lernström har genom åren agerat moderator och konferencier på ett flertal stora galor, så som ”100 mäktigaste inom modevärlden”, Veckorevyns Blogg awards, Radiogalan med flera.

Med sin stora charm och professionalism är Pär en efterfrågad moderator och konferencier. Du ska definitivt boka Pär Lernström om du vill ha en konferencier utöver det vanliga.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Pär Lärnström till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Pär Lernström?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner