Boka
Patrick Ekwall

Patrick har en lång lista av meriter och erfarenheter. Han har varit moderator och konferencier för flera stora evenemang som exempelvis ReUseDay, Svenska Padelgalan och Vårdgalan. Som konferencier är han väl insatt, pålitlig och inkännande. Kontakta oss för att boka Patrick Ekwall...
Boka Patrick Ekwall här

Välkommen att boka Patrick Ekwall hos oss

Patrick Ekwall är en av Sveriges mest profilerade sportjournalister med 40 år i branschen, varav 23 år på TV4. Patrick har en lång lista av meriter och erfarenheter. Idag är han krönikör för Expressen och FotbollDirekt, har den populära podcasten ”Pådden” med Mats Olsson samt designar sneakers för det egna märket Difficult By P.

Utöver det hittar vi bland annat också dessa meriter genom hans blomstrande karriär. Tillsammans med Jessica Almenäs var Patrick med som programledare för ”OS-kväll med Almenäs” på Kanal 5. Han är en given medlem av SvT:s frågesportsprogram ”Muren” sedan starten. Han är också ambassadör för Bröstcancerförbundet samt initiativtagare till stiftelsen Adam Alsings Minne.

Patrick har varit moderator och konferencier för flera stora evenemang som exempelvis ReUseDay, Svenska Padelgalan och Vårdgalan. Som konferencier är han väl insatt, pålitlig och inkännande. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Patrick Ekwall som konferencier. Om du vill se rörligt material på Patricks arbete så kan du göra det här.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Patrick Ekwall till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Patrick Ekwall?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner