Boka
Pia Johansson

Pia Johansson är även en mycket uppskattad konferencier som kan sätta guldkant på ert arrangemang. Dessutom är Pia en av våra skickligaste improvisatörer. Hennes scenvana och varma personlighet göra henne till en trygg konferencier. Kontakta oss för att boka Pia Johansson...
Boka Pia Johansson här

Välkommen att boka Pia Johansson hos oss

Pia Johansson är en av Sveriges allra största och mest älskade skådespelerskor och underhållare. Dessutom är Pia en av våra skickligaste improvisatörer. Hon är känd från bland annat Parlamentet, Halv åtta hos mig och scenen på Stockholms Stadsteater – där hon var anställd inte mindre än 30 år! Här kan du se några exempel på Pias arbete genom åren.

Pia Johansson är även en mycket uppskattad konferencier som kan sätta guldkant på ert arrangemang. Hennes scenvana och varma personlighet göra henne till en trygg konferencier. Vi kan varmt rekommendera dig att boka Pia Johansson.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Pia Johansson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Pia Johansson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner