Boka
Renée Nyberg

Med Renée vid rodret kan man lugnt veta att allt kommer lösa sig, det kommer bli en underbar stämning, helheten kommer på ett proffsigt och snyggt sätt hållas ihop, och såväl publik som medverkande kommer stortrivas! Kontakta oss för att boka Renée Nyberg...
Boka Renée Nyberg här

Välkommen att boka Renée Nyberg hos oss

Renée Nyberg är programledare, journalist och en av Sveriges mest folkkära TV-personligheter. Med sin varma och härliga personlighet har hon underhållit oss hemma i TV-sofforna ända sedan ”Tur i kärlek” på 90-talets början till uppskattade ”Renées brygga” idag, och allt däremellan. Renée har vunnit det ärofyllda TV-priset Kristallen för Årets bästa kvinnliga programledare. Här ser du ett litet urval av framträdanden.

Tack vare sin stora erfarenhet och sin trygghet i rollen som programledare är Renée en utmärkt konferencier och moderator. Med sin journalistiska bakgrund är hon helt rätt person om man vill ha en dynamisk debatt med intressanta följdfrågor och ett bra samtalsklimat där alla känner sig bekväma och lyfts fram lika mycket.

Hon är rapp och rolig och finner sig snabbt i situationen. Att boka Renée Nyberg som konferencier på sitt arrangemang ger en stor trygghet och man kan vara stolt över vad som levereras. Med Renée vid rodret kan man lugnt veta att allt kommer lösa sig, det kommer bli en underbar stämning, helheten kommer på ett proffsigt och snyggt sätt hållas ihop, och såväl publik som medverkande kommer stortrivas!

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Renée Nyberg till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Renée Nyberg?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner