Boka
Rickard Olsson

Med värme och glimten i ögat fångar denna rutinerade moderator publikens uppmärksamhet. Han har lång och gedigen erfarenhet och är oerhört uppskattad av alla typer av publik. Hans personlighet och imponerande allmänbildning gör honom till en enastående konferencier. Kontakta oss för att boka Rickard Olsson...
Boka Rickard Olsson här

Välkommen att boka Rickard Olsson hos oss

Rickard Olsson är en av landets mest populära programledare och har under många år anlitats som moderator och konferencier. Han har gjort flertalet jobb åt EU-kommissionen samt åt institutioner som kommuner och landsting. Med sin rika erfarenhet och bredd har han skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt sy ihop ett heldagsevenemang. Rickard har förmågan att reflektera, såväl som vara både underhållande och intressant.

Rickard Olsson känns igen från SVT-program som ”Vem vet mest”, ”Sommarkväll” och ”Wild Kids”. Varje dag, fem dagar i veckan under hela tio år mellan 2008 – 2018, ledde Rickard Vem Vet Mest – imponerande 1500 program blev det!

Han har tidigare varit programledare för Söndagsöppet i SVT tillsammans med Lotta Engberg, Nyhetsmorgon i TV4 och Melodifestivalen. Mellan 2018 och 2020 ledde han Bingolotto (där han lyckades vända den nedåtgående trenden som programmet hade).

År 2007 var Olsson värd för invigningen av Solheim Cup från Torget i Halmstad, inför 390 miljoner TV-tittare världen över via bland annat CNN International och Golf Channel. Vi har även hört Rickard i radio i Mix Megapols helgsatsning ”Äntligen lördag” och ”Äntligen söndag”.

Rickard har dessutom jobbat för Ekoredaktionen som rikskorrespondent. I februari 2018 utsågs Rickard Olsson till Årets Moderator 2017 på Talargalan med den fina och exakta motiveringen:

”Med värme och glimten i ögat fångar denna rutinerade moderator publikens uppmärksamhet. Han har lång och gedigen erfarenhet och är oerhört uppskattad av alla typer av publik. Hans personlighet och imponerande allmänbildning gör att han passar lika bra som underhållande konferencier i festliga sammanhang som seriös moderator och debattledare.”

Rickard Olsson är ofta anlitad av företag och organisationer i samband med evenemang där man behöver en kunnig och entusiastisk programledare/konferencier. Det finns en anledning till varför så många väljer att boka Rickard Olsson som konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Rickard Olsson till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Rickard Olsson?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner