Boka
Rickard Sjöberg

De senaste 15 åren har Rickard varit programledare för Postkodmiljonären. Utöver sina uppdrag i TV har Rickard under åren besökt en mängd företag och evenemang, som konferencier/moderator eller debatt- och samtalsledare. Som konferencier är Rickard lyhörd, påläst och trygg. Kontakta oss för att boka Rickard Sjöberg...
Boka Rickard Sjöberg här

Välkommen att boka Rickard Sjöberg hos oss

Rickard Sjöberg började sin TV-karriär som nyhetsreporter och sedan som programledare för TV4 Sydost i Växjö. Efter det arbetade han bland annat som hallåa i TV4 och som programledare för reseprogrammet När och fjärran.

Knappt 30 års erfarenhet i en nästan 2 meter lång man. Vad blir det? Tryggt, lugnt, säkert. Ja, men också någon som vågar sticka ut hakan och ställa de viktiga frågorna. De senaste 15 åren har Rickard varit programledare för Postkodmiljonären. Här ser du material från det programmet.

Utöver sina uppdrag i TV har Rickard under åren besökt en mängd företag och evenemang, som konferencier/moderator eller debatt- och samtalsledare. Som konferencier är Rickard lyhörd, påläst och trygg. Du ska definitivt boka Rickard Sjöberg om du behöver en stabil konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Rickard Sjöberg till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Rickard Sjöberg?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner