Boka
Sofia Wistam

Sofia får ditt företagsevent att glittra på att alldeles speciellt sätt. Med år av erfarenhet från tv, radio och som moderator, kan hon bidra till att ditt event blir någonting utöver det vanliga. Sofia har glimten i ögat och är oerhört van att få folk att skratta och bjuda på sig själva. Kontakta oss för att boka Sofia Wistam...
Boka Sofia Wistam här

Välkommen att boka Sofia Wistam hos oss

Hon började sin karriär inom skivbranschen med styling, scenkläder, regisserade musikvideos och reklamfilm och gjorde skivomslag. Hon har bl.a. jobbat med Agneta Fältskog, Carola, Kayo och Jerry Williams. I början på 90-talet sadlade hon dock om helt och gav sig in i TV-branschen. Här kan du se exempel på hennes arbete.

Sofia Wistam jobbade som researcher på TV4:s Nyhetsmorgon och därefter fick hon chansen att skapa ett barnprogram och den silverklädda rymdhjälten Soffipropp föddes. Sedan dess har tv-programmen blivit många. Allt från Stadskamper, Grammisgalor, När och Fjärran och såklart Fame Factory. Sofia har också utbildat sig som TV-producent på Dramatiska institutet.

Sofia får ditt företagsevent att glittra på att alldeles speciellt sätt. Med år av erfarenhet från tv, radio och som moderator, kan hon bidra till att ditt event blir någonting utöver det vanliga. Sofia har glimten i ögat och är oerhört van att få folk att skratta och bjuda på sig själva. Genom att boka Sofia Wistam får du en rutinerad och följsam konferencier.

Kontakta oss gärna för pris, tillgänglighet och annan information du behöver veta för att boka Sofia Wistam till ditt event. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och svarar dig inom 2 timmar. Du kan använda formuläret eller kontakta oss här för att göra din bokningsförfrågan.

Boka Sofia Wistam?

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en bokningsförfrågan.

Jag godkänner