Rickard Olsson

Boka Rickard Olsson som konferencier till ert event! Han är sedan många år en av de mest efterfrågade programledarna både i TV och i mängder av “live” sammanhang. Har han varit programledare för Bullen, Söndagsöppet, Melodifestivalen, Nyhetsmorgon i TV4 och långköraren Vem vet mest i SVT. Han har även varit programledare för Morgonpasset i Sveriges Radio P3, P4 Extra i Sveriges Radio P4, Under Solen i P3, Bonus i P3 samt Studio X i P1.

Han har dessutom jobbat för Ekoredaktionen som rikskorrespondent. 2005-2008 för var han programledare för Bingolotto i TV4. Han har lett galorna Aftonbladets TV-pris 2006, Kristallen. Våren 2011 var Rickard Olsson också programledare för Melodifestivalen tillsammans med Marie Serneholt. Under hösten 2011 ledde han nygamla Gäster med gester som sändes i SVT. Våren 2012 var han programledare för Wild Kids.

Rickard Olsson är ofta anlitad av företag och organisationer i samband med evenemang där man behöver en kunnig och entusiastisk programledare/konferencier.