Boka magiker Douglas Nordenbelt

Boka magiker Douglas Nordenbelt här.

Genom att boka en magiker kan man höja temperaturen under ett event. Underhållningsformen passar bra vid långa middagar där magikern kan bjuda på en spektakulär scenshow. Men vid mingelfester där magikern går runt bland borden och på nära håll trollar för gästerna.

Douglas Nordenbelt är en av Sveriges främsta och mest anlitade magiker. Han har prisats i Nordiska mästerskapen i trolleri, satt upp egna shower och underhållit på 100-tals event runt om i landet.

Det stora genombrottet kom dock genom hans medverkan TV-programmet Talang på TV4 2018. Douglas gjorde stor succé och hyllades av såväl jury som publik. Folket hemma i TV-sofforna tog honom till sitt hjärta, och som första magiker i TV-programmets historia tog han sig hela vägen till final.

Douglas har trollat för över 150 000 människor i över 10 olika länder, både på svenska och engelska. Han är flitigt anlitad av de största företagen i Sverige såsom IKEA, Tetra Pak, Elgiganten, Saab, Volvo, Lloyds Apotek, Swedbank och Ahlsell. www.nordenbelt.com