Vad våra kunder säger om oss

”Än en gång vill tacka Dig och Artistguiden för Ert fina engagemang till att göra vår personalfest så lyckosam och fantastisk som den blev. Fick redan, på ett mycket tidigt stadium, under våra första kontakter, intrycket att Ni utgjorde en garant för ett utmärkt evenemang, och jag kunde känna mig lugn och trygg i vårt samarbete. Jag är glad att jag valde Er artistförmedling för vår kväll, och jag skulle inte tveka att kontakta Er igen!”
Anita Svensson
Nordvästra Skånes Tidningar

”Vi på Folksam har vid ett antal tillfällen anlitat Artistguiden som artistförmedling för att på bästa vis få våra behov och önskemål tillgodosedda vad beträffar underhållning. Det kan konstateras att vi vid vart och ett av tillfällena varit mer än nöjda med såväl dom artister och band vi erhållit, som med den fina och okomplicerade service Artistguiden visat prov på. För oss är det viktigt att helheten fungerar och det har den verkligen gjort vid dessa tillfällen.”
Johan Hängsel / verksamhetsområdeschef
Folksam

Vad artisterna säger om oss

”Som artist känns det alltid tryggt att jobba med Artistguiden. Man vet vad man får, och kan alltid lita på att de gör ett bra jobb. De vet vad jag och mina medmusiker behöver för att kunna göra det ultimata jobbet”.
CajsaStina Åkerström/Artist www.cajsastina.se

”Jag har arbetat som komiker och föreläsare i 27 år. Det är viktigt för mig att få så bra förutsättningar och information som möjligt vid varje jobb. Jag samarbetar med Artistguiden för att de har kunskap, erfarenhet och en professionell inställning till sitt arbete som artistförmedling. När jag jobbar med Artistguiden så vet jag att allt fungerar på bästa sätt.”
Peter Wahlbeck/Komiker & Föreläsare www.wahlbeck.se

”Första gången jag samarbetade med Artistguiden som artist var 1998, och företaget befann sig i sin vagga. Andreas Lineholt visade redan då prov på engagemang och hade en förmåga att lyssna och ta till sig motpartens önskemål. Det dröjde inte länge förrän Artistguiden skötte alla mina bokningar. Genom åren har mitt och Artistguidens samarbete utvecklats ytterligare, och numera jobbar jag också i företaget. Jag har alltid varit noga med att välja stabila och seriösa samarbetspartners under min karriär. Det är också anledningen till att jag valt att jobba med Artistguiden som artistförmedling de senaste 18 åren.”
Janne Bark/Musiker & Artist www.jannebark.se